اطلاعاتی درم ورد سکس ضربدری و پرهیز از این عمل زشت

رابطه جنسی ضربدری ریشه در انگیزه های جنسی، تعهدات زناشویی و کیفیت روابط بین زوجین دارد که همه آنها بین همسران ، فرد به فرد متفاوت است. روابط جنسی همیشه همسو با یک زن و شوهر است. آنها نیاز دارند یک فرد را به عنوان شریک جنسی انتخاب کنند. حفظ روابط زناشویی را می توان از طریق این پرسش بررسی کرد که “آیا در زندگی خود ، مرد یا زنی وجود دارد که شما واقعا دوستش بدارید؟”

رابطه جنسی ضربدری چیست؟

در رابطه جنسی ضربدری بیش از دو یا چند زوج درگیر آن می شوند. به گونه ای که برخی از افراد اجازه می دهند همسرشان یا شریک جنسی شان با شخص دیگری رابطه جنسی برقرار کند. این اجازه به آنها احساس لذت و حتی ارضا را می دهد!
آیا ممکن است مردان به صرف خسته شدن از رابطه خود دست به چنین رابطه ای بزنند؟ این نوع روابط به طور حتم در روحیه و روابط زناشویی تاثیر دارد. اگر آموزش و یادگیری جهت بهبود روابط زناشویی جایگزین چنین انتخاب ها و انگیزه هایی شود ، می تواند مانع خاموشی چراغ گرم خانواده ها و زوجین شود.

تاریخچه رابطه جنسی ضربدری

بر اساس شواهد تاریخی ریشه این نوع روابط در دوران رم باستان است . این نوع رابطه به عنوان یک سبک و سنت رایج در بین مردم آن زمان انجام می شده است. از زمانی که در اروپا انقلاب جنسی ایجاد شد این رابطه سبک و سیاق جدیدی به خود گرفت. در قرن ۱۸ میلادی سکس ضربدری در بین مشاهیر و روشنفکران اروپا مرسوم می شود. با نزدیک شدن به اواسط قرن ۱۹ میلادی ، رابطه جنسی ضربدری در بین برخی مردم آلمان رواج پیدا می کند. اما در قرن حاضر با گسترش و ایجاد فضای مجازی و امکانات رسانه ای در اختیار گذاشتن شریک جنسی برای افراد سبک و سیاق جدیدی به خود گرفته است و انگیزه های متعددی پشت این داستان است. اما با نگاه دقیق می توان ریشه آن را در خارج از اروپا جست و جو کرد.

رابطه جنسی ضربدری در پیش از اسلام

با نگاه به دوران پیش از اسلام می توان ریشه آمیزش جنسی از نوع ضربدری مشاهده شده در جامعه امروزی را به تصویر کشاند. اگر بگوییم آمیزش ضربدری و حتی سایر انواع رابطه ها و پدیده های نوظور ، می تواند نشات در دوران پیش از اسلام داشته باشد ، حرف گزافه ای نگفته ایم. در بین اعراب دوران قبل از اسلام چند نوع ازدواج رسم بوده است که از نوع ازدواج رسمی و پذیرفته شده امروزی دور بوده است.
ازدواج تک همسری و اصطلاحا شرعی و قانونی در آن زمان وجود داشته است اما برخی از آنها در بین خود رسم هایی عجیب را خانه به خانه ، قبیله به قبیله انتقال می دادند. همین رسوم و انواع ازدواج ها و رابطه های جنسی یکی ازمواردی است که با قوانین مدنی بیان شده از سوی پیامبر اسلام (ص) در ستیز بوده و آنها از این طریق مخالفت خود را با با پیامبر (ص) اعلام می کردند.
از نظر برخی افراد و با نگاه به تاریخ آن دوران و تلاش پیامبر در راستای تغییر قوانین دوران اعراب پیش از اسلام مشخص می شود که ، پیامبر اکرم(ص) کار عظیمی را در آن روزگار انجام داده اند. این کار بزرگ نشان دهنده این است که ازدواج شرعی پذیرفته شده در اسلام در حال حاضر نقطه تعدیل بین رسوم قبایل و رسم اسلام است.
ازدواج رسمی و صحیح آن دروان در میان بازماندگان حضرت اسماعیل (ع) و اجداد پیامبر گرامی اسلام (ص) رایج بوده است. این نوع پیوند زناشویی، همانند ازدواج های شرعی امروزی همراه با اجازه پدر و دارای مراسم خواستگاری بوده است.
اما در برخی افراد و قبایل آن زمان پیوندی به نام “نکاح استبضاع ” رایج بوده است. ازدواج به روش استبضاع یعنی یک مرد برای تغییر یا اصلاح خانواده و نسل خود همسرش را در اختیار افراد غریبه و سایر قبایل می گذاشته است. رسمی که شاید بتوان گفت الان رابطه جنسی ضربدری مشابه آن است.
نوع دیگر ازدواج نکاح جمعی بوده است . در آن یک عده مشخص از مردان با یک زن رابطه جنسی برقرار می کردند. نکته جالب این نوع پیوند آن بوده است که اگر این زن باردار می شده و پس از آن صاحب فرزند می شده است، مردی که شبیه آن فرزند بوده است ، به عنوان پدر وی انتخاب می شده است.

ازدواج پرچمداران

ازدواج پرچمداران یا به زبان عربی “صواحب الرّایات” به گونه ای بوده است که زنان در شرایطی که همسرشان به دلیل مسافرت ، جنگ و یا … در خانه حضور نداشته است ، بر سردر خانه خود نشانه یا پرچمی نصب می کردند و این کار انها این مفهوم را داشت که هر مردی می تواند با آن ها ازدواج کند و ارتباط برقرار کند.
از دیگر انواع ازدواج آن زمان ، نکاحی به نام شغار بوده است . یک مرد ، یکی از اعضای خانواده اش (مثلا خواهر خود) را به مرد دیگری می داده و در ازای او یا پول می گرفته یا همانند آن، با اعضای خانواده طرف مقابل رابطه برقرار می کرده است. در نکاح بدل، مرد متاهلی به مرد متاهل دیگری پیشنهاد می داده است که زن های خود را با همدیگر عوض کنند.

در مقابل در خواست رابطه جنسی ضربدری چه کنیم؟

با توجه به فرهنگ جامعه ما ، این مسئله می تواند به عنوان یک اختلال جنسی و جز مشکلات جنسی تلقی شود و نیاز هست که در مقابل این درخواست حتما به مشاوره روانشناسی مراجعه شود و با مطرح شدن مسائل در مورد ادامه زندگی و بهبود وضعیت روابط تصمیم گیری شود. ترغیب طرف مقابل در جهت مراجعه به روانشناس یا حتی روانپزشک جهت آموزش نحوه ارتباط و حل مشکل برای مقابله با این درخواست موثر است.

نظرات