طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه

روش تهیه مربای زرشک, طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه

مربای زرشک

مواد موردنیاز:

  • زرشک تازه (1 کیلو)
  • شکر (1 کیلو و 100 گرم)
  • هل (1 قاشق چایخوری)
  • وانیل (1 قاشق چایخوری)
  • آب (2 دولیوان، بهتر است که جوشیده و ولرم باشد)

طرز تهیه مربای زرشک

قبل از تهیه مربا بهتر است که زرشک ها را پاک کنید و به خوبی شسته سپس از زرشک را درون یک صافی قرار داده و صافی را در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا هر چه سنگ و شن درون زرشک است ته نشین شود.
زرشک را آبکشی کنید و دوباره با دقت بشویید.
دقت و توجه شما در شتشوی زرشک بسیار مهم است که عاری از سنگ و شن باشد.
شکرتان را نصف کرده و نصف آن را لابه لای زرشک ها بپاشید و اجازه دهید 5 ساعت در یخچال بماند.
علت اینکه در یخچال بماند نخستین این است که شکر به خورد زرشک رفته و مزه دار شود و دوم آنکه زرشک آب بیندازد.
نصف دیگر از شکر که باقیمانده را با زرشک و شکر به همراه آبی که از آن مانده و آب جوشیده ولرمتان مخلوط کرده و در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا جوش بیاید.
برای اینکه ببینید آیا مربا قوام آمده دو قاشق از مربا را داخل ظرف کوچکی بریزید و بگذارید تا سرد شود، اگر مربا به قاشق چسبید یعنی قوام آمده و آماده است.
نکته مهم: بهتر است که زرشک ها زیاد نجوشند زیرا باعث تیره شدن رنگ زرشک می شود.
دست آخر که مربای زرشک تان آماده شد وانیل و هل را به آن افزوده و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا سرد شود.
پس از آنکه مربایتان سرد شد در ظرف موردنظرتان بریزید و درب آن را بسته سپس در یخچال نگهداری کنید.
بهتر است اجازه دهید 3 روز در یخچال بماند سپس آن را مصرف کنید.

نظرات