آشنایی با روش تهیه دست پیچهای فلافل اسپایسی مناسب روزهای خانه تکانی
مواد لازم برای تهیه فلافل :
روغن سبزیجات | 2 قاشق سوپخوری |
پياز كاملا ريز شده | يک عدد |
سير كاملا ريز شده | يک حبه |
نخود پخته يا كنسرو شده | 400 گرم |
پودر زيره و گشنيز | هر كدام يک قاشق چایخوری |
برگ خرد شده گشنيز | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | يک عدد |
آرد ساده | نصف پيمانه (75 گرم) |
يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابهای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.
سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آنها را هم زده تا نرم شوند.سپس آنها را درون يک همزن ريخته و نخود، ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آنها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر 5 سانتیمتر تهيه كرده و آنها را درون يک بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
هر طرف فلافلها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافلها كمی خنک شوند.
در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آنها را همراه با سالاد، ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.
نظرات