برای درست کردن “پنکیک سیب” نیاز به موادی مانند دارچین و آرد ذرت نیازمند هستیم که بتوانیم پنکیکی فوق العاده خوشمزه را درست کنیم.
مواد لازم برای پنکیک سیب
- شکر 115 گرم
- آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
- دارچین 1/3 قاشق چای خوری
- جوز 1/3 قاشق چای خوری
- آب سیب 1 فنجان
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- آرد پنکیک 2 فنجان
- آب سیب 1.5 فنجان
- سیب 1 عدد (خرد شده)
طرز تهیه پنکیک سیب
در یک تابه کوچک، شکر، آرد ذرت، دارچین و جوز را مخلوط کنید سپس آب سیب را اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شوند و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شوند.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید در حالی که هم می زنید به مدت 2 دقیقه آرام بجوشد و با کره و آبلیمو مخلوط کنید تا کره ذوب شود.
در یک کاسه بزرگ، خمیر پنکیک و دارچین را مخلوط کنید سپس آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مرطوب شوند.
سیب ها را داخل خمیر بریزید. خمیرها را به صورت دسته دسته داخل قالب چرب شده داغ به اندازه های یک چهارم فنجان قرار دهید و روی حرارت بگذارید و دو طرف پنکیک را تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. پنکیک ها را با شربت سیب سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک سیب
پنکیک سیب جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پنکیک سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نظرات