مواد لازم برای خوراک مرغ فرانسوی
سینه مرغ متوسط :3 عدد (6 نیمه سینه)
آب مرغ :1/2 پیمانه
قارج خرد شده :یک پیمانه
آب لیموترش تازه :2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه نگینی خرد شده :1/3 پیمانه
سس سفید :یک و 1/2 پیمانه
خامه :یک پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی
سینه مرغ را پس از شستن و خشک کردن با یک عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و ادویه دلخواه و پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل به مقدار لازم مزه دار کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
قارچ و فلفل دلمه ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کنید.
سینه مرغ مزه دار شده را در ظرف مورد نظر که قبلاً چرب کرده اید بچینید سپس مخلوط فوق را روی سینه مرغ بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت (طبقه وسط) برای یک ساعت الی یک و نیم ساعت قرار دهید.
پس از طبخ، ظرف را از فر خارج کنید و سینه مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
آب لیمو ترش را با خامه مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آن را به سس داخل ظرف اضافه و هم بزنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
سس گرم را روی سینه مرغ بریزید و سطح روی آن را با سس زعفرانی تزئین کنید و با پلوی فرانسوی یا پلوی مورد نظر سرو کنید.
در صورت دلخواه می توان از قارچ تفت داده شده استفاده کنید و در صورت دلخواه می توانید سینه های مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم، سپس طبخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ
خوراک مرغ جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خوراک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نظرات